Diensten

Geen garantie voor een voldoende
Hoewel Scriptiehelper altijd zijn uiterste best zal doen om je perfect te begeleiden bij het schrijfproces en jouw scriptie uitvoerig zal voorzien van feedback, is deze service helaas nooit een garantie op een voldoende eindresultaat vanuit de hogeschool of universiteit. Je blijft zelf ten alle tijden verantwoordelijk voor de inhoud van jouw scriptie en enkel de begeleider vanuit school kan je hierover feedback geven. Scriptiehelper kan dus ook niet aansprakelijk worden gesteld bij een onvoldoende resultaat.

Mocht Scriptiehelper tijdens de ondersteuning erachter komen dat het begeleiden en nakijken van jouw scriptie of verslag toch te hoog gegrepen is, dan zal dit tijdig worden aangegeven en uiteraard krijg je dan je geld terug.

Geen inhoudelijke aanpassingen
Onder geen beding zal Scriptiehelper de tekst inhoudelijk aanpassen of inhoudelijke informatie toevoegen aan jouw geschreven verslag. De begeleiding en feedback beperkt zich tot op taalniveau. Daar waar nodig wordt wel de structuur van de tekst aangepast en wellicht kan er getipt worden dat bepaalde begrippen meer uitleg verdienen. De keuze voor welke feedback wel en welke feedback niet wordt toegepast in het eindverslag blijft altijd in handen van de opdrachtgever (student).

Plagiaat
Scriptiehelper controleert niet op plagiaat van de door jou geschreven tekst. Je blijft in alle gevallen zelf verantwoordelijk dat je geen plagiaat pleegt.

Privacy
Jouw contactgegevens en bestanden worden niet gedeeld met andere partijen.

Bestanden worden vertrouwelijk bewaard
De toegestuurde bestanden worden in principe direct na de geleverde dienst, maar maximaal 6 maanden na de geleverde dienst verwijderd uit de database. De toegestuurde bestanden zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en nooit worden gedeeld met anderen. Ook met de geleverde informatie wordt zeer vertrouwelijk omgegaan. De informatie blijft geheim en blijft enkel binnen de muren van Scriptiehelper.

Betalingen

Vooruitbetaling dienst
De diensten van Scriptiehelper dienen vooruitbetaald te worden. Hiervoor kan gebruikt worden gemaakt van de betaallink, die de student zowel via de mail als via whatsapp kan ontvangen. Om binnen de nakijktermijn van 72 uur te blijven, begint Scriptiehelper met het uitvoeren van de dienst zodra de opdracht binnenkomt. Echter, de dienst wordt pas teruggestuurd naar de student zodra de betaling rond is. Mocht de student verzuimen om de betaling niet op tijd te voldoen, dan wordt de nakijktermijn van maximaal 72 uur verschoven tot het moment dat betaling rond is.

Annulering
De bestelde dienst van de student bij Scriptiehelper kan binnen 6 uur kosteloos worden geannuleerd. Het geld wordt dan teruggestort op de rekening van de student. Na 6 uur worden de kosten voor de gemaakte uren in rekening gebracht bij de student. Bij annuleren na 24 uur worden de complete kosten in rekening gebracht.

Korting en geld retour

Vriendencode
De student krijgt gelijk met het terugsturen van de feedback een vriendencode toegestuurd. Deze persoonlijke vriendencode kan worden gedeeld met medestudenten, vrienden en kennissen. Indien de vriendencode gebruikt wordt door een nieuwe klant, dan krijgt de student bij de eerste keer gebruik van de vriendencode een bedrag van maximaal 25 euro terug. Bij de volgende keren dat andere nieuwe klanten de vriendencode gebruiken krijgt de student maximaal 10 euro per keer terug. De teruggave van geld geldt tot een maximum van het eigen besteedde bedrag. De nieuwe klant ontvangt geen korting met het gebruik van de kortingscode, maar zal een eigen vriendencode ontvangen na gebruik van de dienst.

Geld retour
Het geld dat wordt geretourneerd zal worden teruggestort op het gebruikte rekeningnummer van de student. Het terugstorten zal gebeuren binnen 45 dagen nadat de vriendencode is gebruikt.