Kies je pakket.
Scriptiehelper biedt verschillende pakketten aan, van hulp bij het opstarten tot feedback op je eindverslag. Lees hier meer over de verschillende pakketten en kies welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken jouw prijs.
De prijs is gebaseerd op het aantal woorden dat je wilt laten nakijken. Tel het aantal woorden vanaf het eerste woord ná de inhoudsopgave tot het laatste woord vóór de bronnenlijst. De bijlage worden niet meegerekend en ook slechts zeer globaal nagekeken, tenzij je hier specifiek om vraagt. Voor een paar pakketten is er een vaste prijs, dan wordt de prijs niet berekend naar het aantal woorden. Klik hier om jouw persoonlijke prijs te berekenen.

Bestel het pakket.
Vul het contactformulier in en upload jouw scriptie. Heb je een studiehandleiding? Upload die ook en vermeld op welke pagina’s de eisen aan de scriptie staan vermeld. Zo kan ik meekijken of de scriptie aan de gewenste eisen voldoet. Met het verzenden van jouw scriptie ga je akkoord met de algemene voorwaarden, deze zijn hier te vinden. Plaats hier jouw bestelling!

Betaal.
Geef op het contactformulier aan hoe je de betalingslink wilt ontvangen. Dat kan via Whatsapp of via de mail. Zorg dat je een correct telefoonnummer/emailadres hebt ingevuld en check regelmatig de inbox. Ik zal de betalingslink zo snel mogelijk (binnen 12 uur) toesturen. Intussen begin ik vast met het inlezen of nakijken van je scriptie, zo gaat er geen kostbare tijd verloren!
Volg de link en de betaling opent zich automatisch in de betaalapplicatie van jouw bank of via de website van jouw bank. Dit is een veilige en betrouwbare manier van betalen. Zodra de betaling ontvangen is, krijg jij je scriptie met feedback binnen 72 uur na het plaatsen van je bestelling teruggestuurd.

Plan telefonische begeleiding in.
Heb jij gekozen voor één van de pakketten met telefonische begeleiding? Dan zullen wij zo snel mogelijk na jouw bestelling het eerste telefoongesprek inplannen. Dit kan op het tijdstip dat jou het beste uitkomt, op ieder moment van de week. Hierover hebben wij contact via Whatsapp of via de mail. Voor het telefoongesprek maken we gebruik van Skype, Facebook Messenger of Whatsapp. Het gesprek duurt 30 minuten, maar houd rekening met 45 minuten, zodat we ons niet hoeven te haasten met de opstart en afronding.

Ontvang en verwerk de feedback.
Je krijgt via Whatsapp of de mail een berichtje van mij als de scriptie is voorzien van feedback. Deze feedback kan je vervolgens verwerken in de uiteindelijke versie van jouw scriptie. Ik heb mijn uiterste best gedaan om jouw scriptie te voorzien van de beste feedback, maar uiteraard is het aan jou welke feedback je uiteindelijk verwerkt.

Verspreid jouw Vriendencode.
Tegelijk met de feedback op jouw scriptie ontvang je een vriendencode die je kan doorgeven aan medestudenten. Als iemand jouw vriendencode gebruikt, ontvang je maximaal 25 euro terug. Bij de daaropvolgende studenten die bij de betaling jouw vriendencode gebruiken ontvang je 10 euro retour per keer (tot een maximum van je eigen betaling). Zo kan je dus je eigen gemaakte kosten terugverdienen!

Geef feedback aan mij.
Je zou mij heel erg helpen door te laten weten wat je van de begeleiding vond! Dit kan je laten weten via de mail, Whatsapp of op facebook. Als je tevreden bent over de service, vertel het dan andere studenten en verspreid je vriendencode. En ik ben natuurlijk heel nieuwsgierig naar de eindbeoordeling van je scriptie!

(9)

Niet opgeven bij een herkansing.
Mocht je de scriptie, ondanks de begeleiding en uitgebreide feedback, toch niet hebben gehaald, wees dan niet getreurd. We gaan er samen gewoon nog een keertje voor! Met een fikse korting op de prijs om de pijn wat te verzachten help ik jou heel graag om de scriptie alsnog tot een goed einde te volbrengen. Wist je bijvoorbeeld dat wanneer je de herkansingsgarantie aanschaft voor 10 euro, je nog maar 10 euro betaald bij een extra feedbackronde? Ongeacht het aantal woorden!