Waarom Scriptiehelper inschakelen?

Scriptiehelper kan dat steuntje in jouw rug zijn dat jij nodig hebt om jouw schrijfproces  soepel te laten verlopen en naar tevredenheid een goed verslag in te leveren. De diensten van Scriptiehelper zijn zeer uitgebreid. Je kunt extra begeleiding krijgen bij het opstarten van het schrijfproces, deze extra begeleiding kan ook tijdens het schrijfproces doorzetten en ten slotte wordt je verslag uitgebreid van feedback en tips voorzien, zodat ‘ie foutloos de deur uit gaat.

Bij welke problemen kan ik Scriptiehelper inschakelen?

Scriptiehelper kan jou op allerlei gebieden helpen. Sommige studenten hebben behoefte om in de opstartfase extra begeleiding te krijgen, terwijl andere studenten juist meer behoefte hebben aan de feedback aan het einde. De diensten van Scriptiehelper zijn op maat en kunnen naar behoefte worden toegepast. Veelgehoorde vragen zijn bijvoorbeeld: Waar wil ik heen met mijn verhaal? Welke bronnen gebruik ik? Hoe krijg ik dat wat ik in mijn hoofd heb ook zodanig op papier? Hoe zit het ook alweer met d’s en t’s? Zijn de verwijzingen in mijn verhaal logisch? En hoe pas ik ook alweer die lastige APA-regels toe? Bij al deze vragen en meer kan Scriptiehelper je goed helpen! Bekijk hier welke pakketten Scriptiehelper levert.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Hoe het proces van bestelling tot aan de geleverde dienst in zijn werk gaat bij Scriptiehelper kan je lezen op deze pagina!

Welke diensten levert Scriptiehelper?

Scriptiehelper levert verschillende diensten, voor ieder wat wils. Van feedback op de tekst tot zeer uitgebreide hulp bij het gehele schrijfproces. Lees hier welke pakketten Scriptiehelper biedt en kies het pakket dat het beste op jouw behoefte aansluit.

Ik weet niet welke dienst ik moet kiezen, wat nu?

Kom je er niet uit welke dienst het beste bij jouw behoefte past, neem dan contact op met Scriptiehelper. Je kunt contact opnemen via E-mail, Whatsapp en Facebook.

Wie kijkt mijn scriptie na?

Alle diensten van Scriptiehelper worden geleverd door Milou. Klik hier om meer over haar te weten te komen.

Hoeveel kost Scriptiehelper?

Scriptiehelper werkt met een persoonlijke prijs. Deze persoonlijke prijs is gebaseerd op het aantal woorden dat jouw scriptie bevat. Jouw prijs kun je hier berekenen.

Ik zit nog in de opstartfase, dus ik heb nog geen woord geschreven. Hoe bereken ik dan mijn prijs?

Wanneer je nog geen tekst hebt geschreven, omdat jouw scriptie nog in de opstartfase is, dan kan je bij aantal woorden het aantal woorden invullen dat de uiteindelijke scriptie behoort te krijgen. Vaak staat dit aantal woorden vermeld in de studiehandleiding of kan de docent je hier advies over geven. Voor het schrijfproces is het sowieso aan te raden om vooraf al een inschatting te maken van het totaal aantal woorden.

Hoe werkt de betaling bij Scriptiehelper?

De betalingen aan Scriptiehelper gebeuren via een betaallink. Na bestelling krijg je binnen 12 uur deze betaallink doorgestuurd naar je E-mail of Whatsapp. Zodra de betaling is verwerkt krijg je hierover bericht van Scriptiehelper. Zodra de betaling binnen is krijg je je feedback, uiterlijk binnen 72 uur, weer teruggestuurd. Lees hier hoe het proces in zijn werk gaat en kijk hier voor de algemene voorwaarden.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

Is Scriptiehelper alleen voor scripties?

Nee. Je kunt bij Scriptiehelper terecht voor scripties, maar ook voor andere belangrijke verslagen. Je kunt zelfs bij Scriptiehelper terecht als je geen student bent! De diensten van Scriptiehelper zijn ook erg geschikt voor middelbare scholieren die extra hulp kunnen gebruiken bij hun profielwerkstuk, maar ook bij werkenden die graag wat extra begeleiding kunnen gebruiken bij het schrijven en corrigeren van een belangrijke tekst. Lees hier de beschikbare diensten en neem contact op voor een dienst op maat.

Waarom kan ik niet op het telefoonnummer bellen van Scriptiehelper?

Scriptiehelper heeft geen telefoonnummer. De reden hiervoor is dat Milou zeer regelmatig in het buitenland verblijft. Het tijdsverschil en de hoge telefoonkosten maken dat het gebruik van een telefoonnummer niet de beste optie is. Uiteraard zijn er vele andere manieren van contact mogelijk en hierbij krijg je doorgaans spoedig (uiterlijk binnen 12 uur) een reactie. Je kunt bijvoorbeeld Whatsappen, Skypen, e-mailen, Facebook Messenger of het contactformulier gebruiken om contact te krijgen. Klik hier voor de mogelijkheden.

Kan ik voor alle vragen Whatsappen met Scriptiehelper?

Voor heel veel vragen kan jij whatsappen met Scriptiehelper. Dit is doorgaans de snelste manier om een antwoord te krijgen op jouw vraag. Vragen die je via Whatsapp kan stellen zijn van praktische aard, bijvoorbeeld welke dienst het meest voor jou geschikt is of vragen over de betaling. Echter, heb jij het Bij de Hand-pakket besteld dan kan je ten alle tijden iedere vraag stellen die gerelateerd is aan jouw scriptie! Dit kunnen zowel praktische, als inhoudelijke vragen zijn. Met dit pakket krijg je ook voorrang met het beantwoorden van vragen, waardoor je dus sneller een reactie krijgt. Lees hier meer over het pakket en hier om in contact te komen via Whatsapp.

Ik wil toch graag telefonisch contact met Scriptiehelper, hoe krijg ik dat?

Het is mogelijk om telefonische begeleiding te krijgen van Scriptiehelper. Deze service is beschikbaar in de pakketten Samen Sterk, Bij de Hand en Spoedberaad. Met deze pakketten heb je minimaal 1x en anders 2x 30 minuten lang telefonisch contact met Scriptiehelper. Doorgaans wordt gebruik gemaakt van Skype om de gesprekken te voeren. In deze gesprekken wordt jouw voortgang besproken en kijken we samen hoe we het beste de volgende schrijfstap kunnen maken. Voor de gesprekken wordt 45 minuten per keer uitgetrokken, zodat we ons niet hoeven te haasten met het opstarten en het afronden van het gesprek.

Ik heb geen Skype, wat nu?

Als je geen beschikking hebt tot Skype, dan is het uiteraard ook mogelijk om via Whatsapp of Facebook Messenger het telefonisch contact tot stand te brengen. Als ook dat geen optie is voor jou, dan zoeken we samen ter plekke naar een nieuwe oplossing.

Ik heb dringend hulp nodig bij mijn scriptie, wat nu?

Bestel dan nu snel jouw gewenste pakket via deze pagina of neem vrijblijvend contact op met Scriptiehelper om te kijken naar de beste opties voor jouw situatie.

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat, wat nu?

Als je na het lezen van de bovenstaande vragen nog geen antwoord heb gevonden op jouw vraag, dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met Scriptiehelper. Contact opnemen kan via Whatsapp, Facebook, E-mail en het contactformulier. Klik hier voor de contactinformatie.