Scriptiehelper biedt verschillende pakketten aan die je verder kunnen helpen met je scriptie. Kies het pakket dat het beste bij jouw situatie past!

Overzicht


Puntjes op de i
Zorg dat jouw scriptie foutloos de deur uit gaat.

 • Feedback
  Met dit pakket wordt jouw scriptie uitgebreid nagekeken op taal en structuur. Binnen 72 uur ontvang jij jouw scriptie mét feedback weer retour!


Samen Sterk
Een goed begin is het halve werk. Met dit pakket maak jij een vliegende start!

 • Telefonische begeleiding
  In de opstartfase van jouw scriptie krijg je 30 minuten telefonische begeleiding. In dit telefoongesprek kunnen we datgene bespreken waar jij behoefte aan hebt. Heb je bijvoorbeeld moeite met het concreet maken van jouw onderwerp, of wil je graag van tevoren de structuur van jouw scriptie bepalen maar kom je er niet uit? Dan biedt de telefonische begeleiding uitkomst! Samen plannen we een tijdstip waarop het telefoongesprek jouw het beste uitkomt. Hierbij maken we gebruik van Skype of Facebook Messenger. Houdt rekening met 45 minuten, dan hoeven we ons niet te haasten met de opstart en afronding van het gesprek.
 • Opstartdocument
  Naast het telefoongesprek krijg je een document toegestuurd dat je helpt om makkelijk van start te gaan. Dit document bevat vragen, tips en adviezen die je helpen om de opzet van jouw scriptie concreet te maken.
 • Feedback
  Ook met dit pakket wordt jouw scriptie aan het einde van het schrijfproces nagekeken op taal en structuur. Zo gaat ‘ie foutloos de deur uit!


Bij de Hand
Ik pak je hand en neem je mee. Geen zorgen, samen komen we er wel uit!

 • Telefonische begeleiding
  Niet één, maar twee keer krijg je telefonische begeleiding van 30 minuten. Eén telefoongesprek vindt plaats tijdens de opstartfase, zodat we samen kunnen kijken naar je onderwerp, de opzet, etc. Het tweede telefoongesprek vindt halverwege plaats. In dit gesprek zullen we je voortgang bespreken en samen kijken naar de struikelblokken en daar een oplossing voor vinden. Tijdens beide telefoongesprekken staan de onderwerpen niet vast en kunnen we uiteraard datgene bespreken waar jij behoefte aan hebt. Samen plannen we een tijdstip waarop het telefoongesprek jouw het beste uitkomt. Hierbij maken we gebruik van Skype of Facebook Messenger. Houdt rekening met 45 minuten per gesprek, dan hoeven we ons niet te haasten met de opstart en afronding van het gesprek.
 • Opstartdocument
  Naast het telefoongesprek krijg je een document toegestuurd dat je helpt om gemakkelijk(er) van start te gaan. Dit document bevat vragen, tips en adviezen die je helpen om de opzet van jouw scriptie concreet te maken.
 • Whatsappvragen
  Heb jij tijdens het schrijven korte vragen waar je graag snel een antwoord op wilt, dan kan je deze vragen stellen via whatsapp! Je kan bijvoorbeeld whatsappen als je dreigt vast te lopen, als je een vraag hebt over jouw opzet of iets grammaticaals wilt weten. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord, maximaal binnen 12 uur. Zo hoef je dus niet meer te stressen als je het even niet meer weet.
 • Feedback
  Ook met dit pakket wordt jouw scriptie op het einde van het schrijfproces nagekeken op taal en structuur. Zo gaat ‘ie foutloos de deur uit!
 • APA-check
  Dit pakket bevat de APA-check. Alle ellendige punten en komma’s van de bronnen worden gecheckt, zodat je bronnenlijst klopt als een bus! De bronnen worden zowel in de lopende tekst als op de bronnenlijst gecheckt. Ook wordt gekeken of je alle bronnen die op de bronnenlijst staan ook daadwerkelijk gebruikt en of alle bronnen die je in de tekst gebruikt ook daadwerkelijk terugkomen op de bronnenlijst. (De betrouwbaarheid van de bronnen wordt niet gecheckt.)
 • Herkansingsgarantie
  Dit pakket is inclusief herkansingsgarantie. Dus mocht je jouw scriptie ondanks de uitgebreide hulp toch niet de eerste keer halen, dan kijk ik jouw scriptie nog een keer uitgebreid na, nadat jij de feedback van de docent hebt verwerkt. Dit kost je dan nog maar 10 euro, ongeacht het aantal woorden.

Optioneel
De volgende diensten kan je optioneel toevoegen aan je pakket om jezelf de nodige stress te besparen. Let op: het Bij de Hand-pakket bevat al de APA-check en de Herkansingsgarantie!

APA-check
Alle ellendige punten en komma’s van jouw bronnenlijst worden zowel in de lopende tekst als op de bronnenlijst gecontroleerd op correctheid. Ook wordt gekeken of je alle bronnen die op de bronnenlijst staan daadwerkelijk gebruikt en of alle bronnen die je in de tekst gebruikt ook daadwerkelijk terugkomen op de bronnenlijst. (De betrouwbaarheid van de bron wordt niet gecheckt.) Dit scheelt je veel kostbare tijd en gestress in de laatste uren voor je deadline! De check kost 2 euro per bron.

Layout Service
Met deze service wordt de lay-out van jouw scriptie in orde gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overal hetzelfde lettertype, de juiste lettergrootte, de correcte opmaak van tabellen en figuren en een inhoudsopgave die overeenkomt met de tekst. Deze service kost 4 euro per pagina.

Herkansingsgarantie
Voor 10 euro koop je garantie. Wanneer je jouw scriptie ondanks de uitgebreide hulp toch niet de eerste keer hebt gehaald, dan wordt jouw scriptie nog een keer uitgebreid nagekeken nadat jij de feedback van de docent hebt verwerkt. Dit kost je dan nog maar 10 euro, ongeacht het aantal woorden. Bevat jouw scriptie meer dan 5 pagina’s, dan zal deze garantie je geld besparen bij een herkansing!

Overige diensten
Spoedberaad
Zit jij in de stress met jouw scriptie en kom je er echt even niet meer uit? Geen paniek! Het spoedberaad biedt uitkomst. Binnen 12 uur plannen we een telefoongesprek in van 30 minuten. In dit gesprek zoeken we samen naar een oplossing om snel weer verder te kunnen. Het telefoongesprek wordt op jouw behoefte afgestemd en het onderwerp kan dus variëren. Voor het telefoongesprek maken we gebruik van Skype of Facebook Messenger. Houdt rekening met 45 minuten, zodat we ons niet hoeven te haasten met de opstart en afronding van het gesprek. Het spoedberaad kost 35 euro.

Stok achter de Deur 
Met deze dienst kan jij op één dag extra productiviteit boeken en grote stappen maken! Om 09.00 uur én om 17.00 uur op dezelfde dag krijg je telefonische begeleiding van in totaal 60 minuten. ’s Ochtends maken we samen een plan van aanpak en maken we doelen voor die dag. Ook word je geholpen met de opstart. Aan het eind van de dag bekijken we samen of de doelen zijn bereikt en hoe je de komende tijd verder kan. Reken per gesprek 10 minuten extra, zodat we ons niet hoeven te haasten met de opstart en afronding van het gesprek. Voor de telefoongesprekken maken we gebruik van Skype of Facebook Messenger. De stok achter de deur kost 60 euro.

Opstartdocument
Dit document bevat handige handvatten om voorspoedig van start te gaan. Het opstartdocument bevat vragen, tips en adviezen die je helpen om de opzet van jouw scriptie concreet te maken.

Vriendencode
Nadat jij gebruik hebt gemaakt van één van de pakketten of diensten krijg jij een persoonlijke vriendencode toegestuurd. Deze vriendencode kan jij doorgeven aan medestudenten of anderen die behoefte hebben aan de hulp van Scriptiehelper. Als een student bij het bestelformulier gebruik maakt van jouw vriendencode, dan krijg je bij de eerste keer (maximaal) 25 euro retour. Bij daaropvolgende studenten die jouw vriendencode gebruiken bij aanschaf van een pakket, krijg je (maximaal) 10 euro per keer retour. Het geld wordt naar jouw rekeningnummer overgemaakt. Je krijgt maximaal je aankoopkosten retour. Zo kan je dus je eigen gemaakte kosten terugverdienen!